Novy Borstraat 12 - 4143 JD Leerdam - (0345) 618327 - 06-22236478 - rob@robschoonmaak.nl

R.O.B. is op 1 april 1994 opgericht door Rob Giorgis. Meer dan twintig jaar ervaring kunnen we nu zeggen. Maar doen wij er wat mee met al die ervaring? Jazeker, er is heel wat geleerd in de afgelopen jaren. Genoeg om aan veel wensen te voldoen. We kunnen niet zeggen alles, want er is altijd wel iets wat wij door verwering of slijtage echt niet meer schoon krijgen.

 

Op 1 januari 1999 zijn wij een v.o.f. geworden en werken man en vrouw samen om dit bedrijf tot een succes te maken. Uitbesteden van werkzaamheden is hierdoor niet meer nodig. Alle begin is moeilijk. Je hebt ook in het begin meerdere functies. Inmiddels kunnen wij het allang niet meer alleen en hebben wij verschillende werknemers in dienst die ons bijstaan om aan uw wensen te voldoen.

Inmiddels is onze ervaring vermeerderd met vloeronderhoud, gevelreiniging en natuurlijk niet te vergeten de industriële reiniging in de foodsector. Dit is zeer specialistisch en de ervaring die wij hierin hebben is echt nodig om de perfecte kwaliteit te behalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

                             Wij zijn VCA gecertificeerd.